expositie "Kans door Kunst"
Dec
9
to Dec 24

expositie "Kans door Kunst"

Stichting Lotus Child Education organiseert een benefiet expositie "Kans door Kunst".

De benefiet expositie vindt plaats van 9 december tot en met 24 december 2017 in de galerie van de Cornerstore by Citydwellers in de Heuvelgalerie - Eindhoven.

De opbrengst wordt besteed voor educatie, vrijetijdsbesteding, stage- en ervaringswerkplekken voor de kinderen van het Lotus Children's Centre in Gachuurt - Mongolië.

Het doel van Stichting Lotus Child Education is kwalitatief onderwijs mogelijk maken én het bevorderen en stimuleren van talenten en creativiteit voor ieder kind van het Lotus Children’s Centre. Per kind wordt doelgericht bekeken welk type onderwijs/ vervolgonderwijs/ beroepsonderwijs het beste aansluit bij zijn/haar vaardigheden, kennis, kwaliteiten en interesses. Om de leef- en leerwereld van de kinderen verder te verbreden is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan vrijetijdsbesteding. Het resultaat is om de kinderen van het Lotus Children’s Centre uit de armoedecirkel te halen. Lotus Child Education gelooft dat educatie de meest duurzame vorm van ontwikkeling is.
.

View Event →
LIVE paint art on fashion met Bcy Marquez
Dec
4
to Dec 31

LIVE paint art on fashion met Bcy Marquez

Bcy Marquez is met name gefascineerd door hergebruik van bestaande kleding. Hij geeft gedumpte kleding een eigen look en heeft hiermee inmiddels een eigen stijl ontwikkeld, waarmee hij zich onderscheidt van de crowd.

Met verf, penseel, drukwerk en experimentele technieken bewerkt hij kledingstukken tot unieke kunstwerkjes. Tijdens zijn mode opleiding loopt Bcy stage bij Citydwellers in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Hier lanceert hij in november 2017 zijn eigen mode label STEVEN BLANCO en gaat zijn grote wens in vervulling. Het enthousiasme van het winkelend publiek geeft een enorme boost om zijn lijn verder door te ontwikkelen.

 

View Event →
Huis van Sinterklaas in de Heuvel
Nov
25
to Dec 3

Huis van Sinterklaas in de Heuvel

Ook dit jaar logeren Sint en de Pieten weer in winkelcentrum Heuvel. In het Sinterklaashuis is veel te beleven! Zo kun je samen met de Pieten speculaaspoppen versieren, dansen en zingen en met Sinterklaas op de foto. Op weg naar het Sinterklaashuis zijn de gouden munten verdwenen uit de schatkist. Zoek je ook mee naar de gouden munten? Doe mee met de wedstrijd en maak kans op de gouden beer! 

Het Sinterklaashuis vind je in winkelcentrum Heuvel te Eindhoven op de 1e etage bij Citydwellers (naast Intertoys). 

Openingstijden Sinterklaashuis
zaterdag 25 november: 12:00 - 17:00 uur
zondag 26 november: 12:00 - 17:00 uur
woensdag 29 november: 13:30 - 17:00 uur
zaterdag 2 december: 12:00 - 17:00 uur
zondag 3 december: 12:00 - 17:00 uur

View Event →
Glow by Citydwellers in samenwerking met Spuitgasten
Nov
11
to Nov 18

Glow by Citydwellers in samenwerking met Spuitgasten

Van 11 t/m 19 november 2017 staat Eindhoven in het teken van GLOW

Tijdens GLOW kunnen vroege bezoekers in het weekend een unieke zaklamp maken in Heuvel Eindhoven. Deze zaklamp, gebouwd vanuit een spuitbus, verander jijzelf in een schitterende creatie. Het ontwerp is van Spuitgasten, één van Citydwellers’ huisontwerpers.  

Op 11, 12, 18 en 19 november van 12:30 tot 16:30 uur kun jij aan de slag op het Forumplein.

Dit is een cadeautje van Heuvel Eindhoven!

View Event →
Discover the future of shopping in the Heuvel
Nov
4
to Nov 5

Discover the future of shopping in the Heuvel

Dit jaar bestaat winkelcentrum Heuvel 25 jaar en dat wordt groots gevierd! Ook Citydwellers levert een bijdrage met de lancering van Steven Blanco, het label van een van Summa’s fashion studenten BCY, stagiaire bij Citydwellers. Tijdens de modeshow wordt BCY’s art on fashion streetstyle mode.geshowed. Daarnaast is op de 1e etage een complete boutique ingericht waar alle kleding te zien is. Hier zal hij zelf aan het werk zijn met zijn live painting en kunnen bezoekers genieten van een hapje, drankje en zal een DJ muziek verzorgen. Uiteraard zijn de kledingstukken te koop in de Cornerstore by Citydwellers.  

Zaterdag 4 november:  12.30-16.30 uur

Zondag   5 november:  12.30-16.30 uur

 

View Event →