Events


Cornerstore

De CornerStore biedt een gevarieerd en wisselend productaanbod. Dit zorgt voor de nodige afwisseling. Jonge ontwerpers wordt een podium geboden om hun producten aan het publiek te presenteren en te verkopen. Het designercollectief maakt onderdeel uit van het Citydwellersteam en zorgt voor verrassende interacties, inspelend op events, workshops en co-creaties. Daarnaast is er een uitgebreide selectie aan duurzame lokale en internationale producten. Achter veel producten zit een interessant verhaal.

 

The Studio

main_steven_blanco_2017.JPG

The Studio richt zich op de duurzame kwaliteit van eigen ontwikkelde producten en professionalisering van de medewerkers als tussenstap voor de arbeidsmarkt.

Studenten en afgestudeerden krijgen de kans hun collectie in een commerciële omgeving te testen. Hiervoor wordt de samenwerking opgezocht met relevante opleidingen, en professionals die hun kennis en ervaring kunnen overbrengen aan een nieuwe generatie. 

 

projecten

IMG_7112.jpg

Project schort

Tijdens de Dutch Design Week 2014 werd SCHORT gepresenteerd bij Piet Hein Eek op Strijp-R. Schort is een project om vroegtijdige schoolverlaters aan te pakken en is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Citydwellers, Borre Akkersdijk en Social Label. Het project is uiteindelijk uitgevoerd in samenwerking met gemeente Eindhoven en het Summa college.  

lena.png

swap point samenwerking

Bij LENA kun je mooie kleding dragen, maar niet ten koste van mens en milieu. 

Bestel je favoriete items uit de collectie online!  Vervolgens kun je je bestelling ophalen en/ of retourneren bij de CornerStore - LENA's SWAP POINT Eindhoven. 

CD_hangkussen_sfeer_3.jpg

Project hangkussen

Hangkussens gemaakt uit hergebruikt bannermateriaal werden tijdens de laatste Dutch Design Week samengesteld door het publiek in een mini-workshop.

De gerecyclede banners zijn gebruikt tijdens verschillende activiteiten in Eindhoven, zoals Park Hilaria, Dutch Design Week en Strijp festival.

Verhalen


Follow us on instagram